Cégünkről

Mivel foglalkozunk?

A HOLENA Kft. két évtizede aktív résztvevője a hazai tetőépítő vállalkozások körének. A tetőépítésen belül komplett tetőszerkezetek, gépkocsi beállók és mászófal tervezésével és gyártásával foglalkozunk. Elsősorban Budán, és a Buda környéki családi házas övezetben dolgozunk, de számunkra nincs térbeli korlát, így az ország bármely területén jelen vagyunk.

A munkánkat azok számára ajánljuk, akik minőségi alapanyagokból, pontos és precíz munkát szeretnének kapni. A 25 éves tapasztalat során megtanultuk, hogy a minőséget csak megfelelő eszközökkel és hozzáértő szakemberekkel lehet 100%-osan elérni. Ennek érdekében, olyan eszközparkot hoztunk létre, amelyben nagy értékű CNC vezérlésű ácsipari szabászgép, 3D-s mérőműszer, és tetőépítő szoftver együtt dolgozik a tökéletes megvalósításért. A gépek segítségével rövid időn belül hozzájuthatunk a komplett tetőszerkezethez, de segítséget nyújt a meglévő ház tetőszerkezetének felújításánál is.

Miért tartjuk fontosnak a magas színvonalú munka biztosítását?

Korábban számos alkalommal tapasztaltuk, hogy még az új építésű épületeknél is problémát okoz a méretpontosság. Ez sajnos a felújítások esetében csak hatványozódik. Csak két példa, amit még egy laikus is könnyedén megért. Számtalanszor megesett, hogy a derékszög nem 90°-os, a párhuzamos nem párhuzamos, és az egy síkon fekvő pontok is eltérnek. Ezek a pontos térbeli, sík és szint adatok pedig elengedhetetlenek ahhoz, hogy egy szakszerű és minőségű munkát nyújtsunk. Vállalkozásunk egyik nagy előnye, hogy a felméréstől kezdve a gyártásig mindent egy kézben tart. Egy kapcsolat, több munkaterület. Nem elhanyagolható tényező, hogy nem kell több vállalkozóval tartani a kapcsolatot és azok munkáját összehangolni, ami a megnövekedett beruházásoknak köszönhetően nagyon nehéz. Az építkezők számára a határidők betartása rendkívül fontos, amit a korszerű gépeinkkel könnyedén tudunk tartani. A magánemberek mellett az ács vállalkozók munkáját is segítjük, hiszen számukra legalább 1 heti munkát tudunk megspórolni, a komplett tetőszerkezet
elkészítésével. Számukra kialakítottunk egy bérgyártás konstrukciót, amely jelenleg is nagy népszerűségnek örvend.

A berendezéseinkről röviden

LEICA 3D DISTO - ipari méréstechnika

Mindennek az alapja a méretek pontos meghatározása. Ehhez a magyar piacon elsőként kezdtük el használni a LEICE 3D DISTO nevű mérőműszert. Egy a méréstechnikai rendszer 3D-ben képes az épületszerkezeti elemek térbeni elhelyezkedését milliméter pontossággal meghatározni, három pont alapján. A szerkezet segítségével pontosan rögzíthetők a fal külméretei, a sarokpontok, a födémáttörések, a kémények, és az egyéb tetőkészítést befolyásoló térbeli pontok.

HUNDEGGER CNC vezérlésű ácsipari szabászgép

Ez a nagy értékű CNC vezérlésű berendezés bonyolult ácskötések elkészítésére képes. Egy szoftver segítségével lehet a tervezett szerkezet elemeinek kialakítását és méreteit a berendezésbe importálni. Napi 8-10 köbméter fa feldolgozására alkalmas a gép, amely lehet hagyományos fűrészáru, hossztoldott és rétegragasztott alapanyag. A szabászgép a legyártott elemeket a terveknek megfelelő pozíció számozással látja el, megkönnyítve ezzel a beépítéskor történő beazonosítást.

 

WETO tetőtervező szoftver

A digitalizáció kapujában számunkra is fontos, hogy korszerű irányírási szoftvereket használjunk a munkánk során. A mérőeszközünk által meghatározott térbeli pontok alapján a WETO tetőtervező szoftverrel készítjük el a tető kiviteli tervét. A program szaru és szelemen kiosztást, elemtervezést és kigyűjtést is készít, az általunk meghatározott faméterek alapján.

Vegye fel a velünk kapcsolatot még ma!

Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ