Kész tető

Egy épület fedéséhez az egyik legrégebben használt alapanyag a fa. Alapvetően két tetőtípust különböztetünk meg, ezek a hagyományos és a szeglemezes tetők. A hagyományos tetőszerkezet még mindig a legelterjedtebb szerte Európában.

Tetőszerkezet készítése, ácsszerkezet, tető munka

A hagyományos tetőszerkezet közkedvelt a családi házak, ipari épületek kivitelezésénél is. A hagyományos és a szeglemezes tetőszerkezetek közötti különbséget a rögzítési módok jelentik. Előbbinél a csomópontok fakötéssel, csavarok rögzítésével készülnek, amíg a szeglemezes tetőszerkezet elemeinek rögzítése acélból készült szeglemezzel történik.

Mindkét tetőszerkezet esetében elérhető a kész tető elkészítése. Cégünk, a tervezéstől kezdve a gyártásig minden folyamatot elvégez. A komplett munkafolyamat elvégzéséhez egy nagy értékű CNC vezérléssel ellátott szabászgép és speciális mérőműszerek állnak rendelkezésünkre. A modern eszközparkunk segítségével gyorsan és hatékonyan tudjuk elvégezni az ügyfél igényeire szabott tetőszerkezet legyártását.

Egy kész tető megrendelése során számos előnnyel számolhatunk. Nem csak a szakembereket tudjuk ilyen módon pótolni, de rengeteg időt és energiát nyerünk vele.

Mit jelent ez pontosan?

Egy hagyományosan elkészített tető esetében, a megrendeléstől számított elkészülés több hetet is igényébe vehet. Az időtényezőn túl fontos még az is, hogy nem kell külön szakembergárdákat keresni, ami valljuk be, manapság szinte lehetetlen. Egy erre alkalmas berendezés által legyártott tetőnél ez nem jelent problémát, hiszen előre beállított paraméterek szerint készül el a tető. Az elkészülés után kezdődhet a kivitelezés, ahol az ács szakemberek dolga csak annyi, hogy felépítsék a készre gyártott tetőszerkezetet.

A készre gyártott tetőt nem csak új házak esetében ajánljuk. Szintén megfelelő választás akkor, ha a régi, elavult tetőszerkezetet szeretné az ügyfél lecserélni. Ebben az esetben a vállalkozásunk a meglévő épület felmérésével is segíti a tervezés munkáját. Az általunk legyártott tetőszerkezet azonnal készen áll a kivitelezésre.

Vegye fel a velünk kapcsolatot még ma!

Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ