Szeglemezes tető

Profi szeglemezes tetőfedés

A szeglemezes tetőszerkezetet a mezőgazdasági és ipari létesítmények mellett családi házakra is ajánlott. A hagyományosan készült és a szeglemezes tetőszerkezet közötti különbség a szerkezet rögzítésében rejlik. Amíg előbbit csavarokkal rögzítik, addig utóbbi rögzítése acélból készült szeglemezzel történik. Innen ered a szeglemezes tető elnevezés is.

Szeglemezes tetőszerkezet szabása és gyártása

A szeglemezes tető gyártásának egyik lényeges tényezője, hogy a tervezés számítógéppel történik, amelynek alapjait a megrendelő által nyújtott adatok adják. A gyártás során nagy méretpontossággal történik a kivitelezés, amelyet egy szoftver is segít.

Melyek a szeglemezes tető előnyei?

A szeglemezes tető egyik nagy előnye pontosan a tervezésében rejlik. A megrendelő előre láthatja, hogy milyen tervek készülnek a szoftver segítségével. A végeredmény megszületése előtt akár nagyobb változtatásokat is el lehet végezni, így fokozva az ügyfél maximális elégedettségét.

Szeglemezes tetőszerkezet gyártása

Az üzemi gyártásnak köszönhetően a tetőszerkezet kivitelezésével töltött idő jelentősen csökken, ezért nagyobb mértékű építési költségcsökkenésre is lehet számítani. Ez a gyorsaság szintén hatalmas előnyt jelent azok számára, akik a már meglévő tetőt kívánják lecserélni, hiszen a gyártás után a tetőszerkezet a helyszínen azonnal felállítható. Egy új tetőszerkezet a gyártással együtt akár 4-5 nap alatt elkészülhet! Ez egy hagyományos ácsmunka esetében a duplája, vagy többszöröse lehet.

A szoftvereknek, a berendezéseknek és az üzemi körülményeknek köszönhetően a tetők milliméter pontosságúak lesznek, amelyek nagyon lényegesek az építőipar ezen szakaszában. Nem elhanyagolandó szempont az sem, hogy az előre méretezett faanyagok sokkal környezetkímélőbb vegyszeres kezelésben részesülnek.

Szeglemezes tetőszerkezet

Olyan tetőszerkezetek esetében, ahol alacsony hajlásszögről beszélünk, a nagy fesztáv miatt kizárólag ilyen, vagy ehhez hasonló tetőszerkezetek használhatók. Ugyanez a helyzet az olyan ipari létesítményeknél, mint például a csarnokok, ahol szintén a nagy fesztáv problémáját kell megoldani.

Szeglemezes tető - gyors tervezés és kivitelezés

A szeglemezes tető a helykihasználásban is a megrendelő hasznára válik, hiszen a szerkezet már magában foglalja a födémszerkezetet, így közbenső tartófalakat nem igényel.

A gyors tervezés és kivitelezés mellett nem utolsó szempont az a költségmegtakarítás, ami egy szeglemezes tetőszerkezet kialakításával elérhető. A tetőszerkezet hatékonysága nagyobb, mint egy hagyományos kötésű szerkezeté.

A szeglemezes tetőfedő munkáink és a referenciáink többsége Budapest és Pest megye környékén található. 

Kiemelt helyszínek: szeglemezes tetőfedés Budapest és Pest megye

Továbbá hol vállalunk szeglemezes tetőfedést?

- Solymár

- Komárom-Esztergom megye

Vegye fel a velünk kapcsolatot még ma!

Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ