Mászófal

Vállalatunk a kész tetők gyártása mellett további faipari és ácsipari termékek gyártásával is foglalkozik. Ilyen például egy autó beálló, egy házrészhez tervezett pergola vagy egy mászófal.

Mászófalak tervezése és gyártása

A mászás egy népszerű elfoglaltság manapság, és nem csak a gyerekek körében. A felnőttek is kedvelik a mászófalakat, főként azok, akik a hegymászást hobbiként űzik. A mászófalak leginkább hobbi célra készülnek, de nem ritka a készségfejlesztés érdekében készített mászófal.

Speciális berendezéseinknek köszönhetően egy mászófal legyártása számunkra nem jelent kihívást. A mászófal elkészítéséhez csak a pontos mérési és tervezési adatokra van szükségünk, amelyet adott esetben mi is el tudunk végezni, a rendelkezésünkre álló megfelelő technikai felszereléssel.

Mászófal építése HolenaTető

Mászófal építés

A mászófalak között többféle típust is megkülönböztetünk, legyen szó gyerekeknek szánt iskolai mászófalról, beltéri vagy kültéri mászófalról, vagy terápiás mászófalról. Minden mászófal esetében az egyik legfontosabb kérdés a biztonság, ezért már a tervezés során is kiemelt figyelmet fordítunk az pontos mérésekre és a megfelelő gyártási folyamatokra.

Mászófalainkat a gyártás előtt egy számítógépes szoftverrel tervezünk meg, amelyhez háromdimenziós látványterveket is biztosítunk. A képek segítségével a megrendelő kiválaszthatja, vagy igény szerint módosíthatja az általa preferált mászófal tervét. A kiváló minőségű alapanyagok használatának köszönhetően a kültéri mászófalak ellenállnak a szélsőséges időjárási viszontagságoknak is.

Mászófalainkat széles körben ajánljuk, legyen szó tornateremről, játszóházról, parkokról.

Vegye fel a velünk kapcsolatot még ma!

Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ