Tetőfedés és tetőfelújítás

Tetőfedés profi tetőfedő csapattal

A családi házak és épületek egyik gyenge pontja maga a tető lehet. Úgy gondoljuk, hogy egy rosszul megtervezett, kivitelezett, felrakott tető számos problémát okozhat.  Elég, ha csak a nagyon gyakori beázásokra gondolunk.

Ezért nagyon fontos, hogy milyen tetőfedő szakemberre bízzuk a munkát, hiszen egy komplett tető több milliós tétel és egy mellényúlás komoly anyagi kárt tud okozni. Minden esetben a döntése előtt kérjen referenciákat, beszéljen a szakemberrel, tekintse meg, akár személyesen egy korábbi munkáit. 

Tetőfedő szakembereink évtizedes tapasztalattal végzik a munkájukat. Több 100 tetőfedéssel a hátuk mögött biztosan számíthat a szakértelmükre és a professzionális munkájukra. 

Nekünk ez a munkánk. Ez a hivatásunk. 

Csak olyan tetőfedőt válasszon, aki minden munkájára garanciát vállal, ahogy mi is tesszük. A tetőfedés kapcsán alapvető a minőségi munkavégzés és az a cél, hogy a munkánk végeredménye olyan legyen, amit a megrendelőnk az elképzeléseiben megálmodott! 

Tetőfelújítás profi tetőfedőkkel

A házfelújítás kapcsán egyértelműen prioritást élvez minden esetben a tetőfelújítás. Egy rossz tető nagyon komoly károkat okozhat a házunkban, ezért érdemes komoly figyelmet fordítani erre a területre és a tetőfelújítást minél nagyobb körültekintéssel elvégeztetni profi tetőfelújító szakember segítségével. 

Mire fontos odafigyelni a tetőfelújítás során?

A tetőfelújítás esetében általában a korábbi tetőfedőanyagokat eltávolítják. Az új tetőcserép, vagy bármilyen más tetőfedő anyag esetén a következőket fontos figyelembe venni:

  • a tetőfedő anyag súlya: nem mindegy, hogy mivel volt korábban fedve a tető. Ha nehezebb az új tetőfedő anyag, mint a régi, akkor a tetőszerkezet átalakításával is számolhatunk. 
  • tetőjavítás: ha régi tetőszerkezetnek vannak hibái, akkor mielőbb az új tető felkerül, akkor azt feltétlen javítasd ki! Így sokkal tartósabb lesz a tetőfelújítás!
  • tetőfedő hulladék csökkentése: ha egymásra lesznek rétegezve a tetőfedő anyagok, akkor kevesebb lesz a hulladék, plusz hosszútávon valószínűleg nem lesz kifizetődő ez a megoldás.

Tetőfelújítás Pest megye és Budapest

Hol vállalunk elsősorban tetőfedő és tetőfelújító munkákat?

Tetőfelújító munkánkat vállalunk: Solymáron, Budapesten és Pest-megyében. De természetesen előzetes egyeztetés alapján országosan is vállalunk megbízásokat.

Kérje tetőfedő és tetőfelújító szakemberünk felmérését még ma!

Vegye fel velünk a kapcsolatot bizalommal! Kattintson ide...

Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ