Bérgyártás

Kiknek javasoljuk a tetőszerkezet bérgyártását?

A megfelelő eszközparkunk lehetőséget biztosít arra, hogy vállalkozásunk bérgyártással is foglalkozzon. Eleinte csak saját részre foglalkoztunk a tervezéssel és gyártással, ez azonban időközben kinőtte magát. A gépeink által biztosított pontos és precíz munka, továbbá a rövid határidők gyorsan felkeltették az ácsok, és más építőiparból érkező kollégák figyelmét.

Bérgyártás az ácsok szolgálatában

A faipari bérgyártásunkat elsősorban az ács kollégák figyelmébe ajánljuk. Egy tetőszerkezet elkészítése során az ács szakember is számos hibalehetőséggel találja szemben magát, amit manapság könnyen ki lehetne küszöbölni. A tetőszerkezet elkészítése során történhetnek elmérések, pontatlan szabás és gyártás, ami egyrészt konfliktushoz, majd egy nem megfelelő eredményhez vezet. Ezt okozhatja az is, hogy a teljes körű kivitelezés akár 2-3 emberen, vállalkozáson keresztül valósul meg.

A bérgyártásunk során komplett tetőszerkezet tervezését és legyártását vállaljuk, így az egész folyamatot egy kézben tartjuk. A bérgyártásunk igénybevételével az ács szakember akár 1 hetet is nyerhet, ami az építőiparban egy jelentős idő.

Tetőszerkezet CNC szabással, ácsmunka bérgyártása

Határidők betartása

Az építőiparban még egy jelentős tényező van, az pedig a határidők betartása. A bérgyártás ennek elősegítésére is tökéletes. Ha egy szakember csúszásban van, egy gépi kivitelezés tökéletes megoldás lehet számára, hiszen rengeteg időt tud megspórolni. Hagyományos és szeglemezes tető bérgyártására is van lehetőség.

Tertő tervezése és szabása, bérszabás, ácsszerkezet gyártása

Egyéb szerkezetek gyártása

Üzletberendezések, kiállítás standok, épületdekoráció.

Egyedi faszerkezet gyártása

Gerendavégek egyedi megmunkálása

Ácsmunka bérgyártással, CNC megmunkálással

Vegye fel a velünk kapcsolatot még ma!

 

 

Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ