Pergola, autóbeálló

Pergola, autóbeálló

Aki nem jártas az árnyékolástechnika területén, nem biztos, hogy ismeri a pergola kifejezést. A pergola az egyik legrégebb óta szabadtéren alkalmazott árnyékoló szerkezetek egyike. A pergola lehet szabadon álló vagy épületrészhez igazított szerkezet. A fából készült pergola már évtizedek óta hódít a piacon. Sokszínűsége miatt teraszok és autók fedésére is rendszeresen alkalmazzák. A faanyag miatt a pergolák megtartották a természetességüket, amelyek szinte bármilyen környezetbe beilleszthetők. A régebbi épületek mellett az új, korszerű építmények mellé is alkalmazhatók a szerkezetek. Az épületekhez utólag is biztonságosan hozzáépíthetők.

Miért hasznos a pergola az udvarban?

A pergolák használata mellett számos előnyt tudunk felsorolni. A leggyakoribb felhasználása a terasz védelmére szolgál. Amellett, hogy védi a ház falait a szélsőséges időjárástól, nyáron is kellemes árnyékot biztosít. Nem másodlagos szempont, hogy manapság csupán a trendek miatt is szívesen alkalmazzák az építészek.

Pergola autóbeállóként

Az autóbeállítóként használt szerkezetek is népszerűek a hazai piacon. Azok számára elsődleges választás, akik nem tudnak, vagy nem szeretnének garázst építtetni az udvarba. A pergolák már régóta szolgálnak tetőfedőként a járművek számára. Hatalmas előnye, hogy nem szükséges hozzá nagy hely, és látványban is olyan pergola alakítható ki, ami impozáns dísze lehet a kertnek. Gyakran kerti díszítőelemként is használatos a pergola, hiszen látványos színű és szerkezetű építmény is készíthető a megrendelő igényei szerint.

A megfelelő mérnöki szaktudásunknak, és a rendelkezésünkre álló gépparknak köszönhetően gyorsan és pontosan tudunk pergolát, autóbeállót gyártani. A tervezési fázistól kezdve egészen a gyártásig mindent egy kézben tartunk. Munkánkat precízen és a megbeszéltek szerint végezzük, így az ügyfeleink mindig elégedettek a végeredménnyel.

Modern kávézók és éttermek teraszai

A pergolát és a különböző típusú beállókat nem csupán magánházakhoz ajánljuk. A modern kávézók, az üdülőövezetben található éttermek is szívesen választják a pergolát az árnyékoláshoz, fedéshez. Wellness központok kültéri pihenőjeként is tökéletes választás egy ilyen impozáns, fából készült szerkezet. 

Tekintse meg a pergola referenciákat...

Vegye fel a velünk kapcsolatot még ma!


 

Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ